torstai 5. tammikuuta 2017

Postaushaaste: Yhteenveto, hyvästi vuosi 2016!

Tammikuu 2016


Tammikuu oli ikimuistoinen ainakin kummitytölleni! Hän nimittäin tippui ensimmäistä kertaa ponin selästä! Kummityttöni kierähti ponin pään yli tielle, kun poni päätti ravaamisen sijasta heittää kunnon pukit...
Mimmi ja pukittava poni!

Helmikuu 2016Helmikuussa ratsastin paljon Senkulla, 13 kertaa! Kävimme valmennuksessa ja teimme vaihtelevia harjoituksia. Kävimme ihmettelemässä myös elämää maneesin ulkopuolella lumihangessa :)

 Maaliskuu 2016


Kotieläin :DMaaliskuussa Senkulla treenailu jatkui samaan malliin. Sulon tallilta jäätyivät vesiputket ja vedenjakelu vaikeutui viikoiksi. Kuskasimme ensin kotoa kanistereilla vettä ja myöhemmin kun vettä oli, lämmitimme vedenkeittimellä jäisen veden sekaan kuumaa, jotta sillä pystyi tekemään hevosen ruuat ja saamaan ulkovedet pysymään sulina!

Sulolle tuli ähky, josta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Ähkytilanteessa annettu piikki muodosti Sulon kaulaan ison patin, jota ihmeteltiin pääsiäisen aikaan eläinlääkärin kanssa.
Huhtikuu 2016

Huhtikuu oli tasaisen rauhallinen, Senkulla ja Sulolla ratsastelua ja mielessä aavistuksia tulevista muutoksista. Hommattiin Sulolle uusia varusteita.Toukokuu 2016

 Senkun kanssa ratsastelin vielä toukokuussa. Toukokuun aikana selvisi, että muutto olisi edessä elokuussa ja vuokraussuhteen päättämisestä tuli sovittua.


Toukokuussa urakoitiin aitauksen kanssa ja saatiin hevoset kesälaitumelle. Sulon seuraksi tuli koko kesäksi eestinhevonen Rannu.
Kesäkuu 2016

Ensimmäisellä viikolla pääsin matkustamaan ensikertaa Kreikkaan Santorinille, ihana paikka <3
Hevostelut jatkuivat samaan malliin. Rannuun tuli myös tutustuttua paremmin, oikein mukava poniotus :)Tuli myös PokemonGO :D


Heinäkuu 2016

Heinäkuussa puuhasin muuttoa ja ratsastelin viimeistä kertaa Senkun kanssa. Haikeat hyvästit hevoselle, joka oli suuri ja opettavainen persoona!


 Elokuu 2016

Alkupuoli vierähti kotona hevosia hoitaen ja elokuun lopussa alkoi rakennusarkkitehtuurin opinnot Tampereella. Uutta kotia Kalevassa laitettiin asumiskuntoon ja ihmeteltiin elämän muutoksia. Elämään tuli paljon uusia ihmisiä niin minulla kuin Sulollakin.

 Syyskuu 2016

Sulo ja Rannu siirtyivät takaisin Maja-tallille ja minä siirryin takaisin ratsastustunneille Viitaniemeen. Koulu alkoi tosissaan ja vei yllättävän paljon aikaa. Se ei toisaalta haitannut, kun oppinaineet olivat mieluisia.
Lokakuu 2016

Lokakuussa elämässäni tuli eteen aika suuria muutoksia. Erosin reilun neljän vuoden parisuhteesta ja muutin asumaan jälleen yksin. Rakastan kyllä uutta kotiani! Ihana rempattu yksiö kohtuullisella hinnalla, ja parasta on se, että ikkunasta näkyy Tornihotelli ja keskustaan on vain 1km matkaa.

Erosta ajatukset vei pois lukuisat koulutehtävät, ihanat ystävät ja tietysti hevoset!
Marraskuu 2016

Marraskuu vierähti ohi nopeasti samoissa merkeissä. Ehdin Suloakin morjestamaan vain kerran. Ratsastustunneilla alettiin treenata minulle uusia ja mielekkäitä tehtäviä ja tunsin kehittyväni pitkästä aikaa! Sain jopa nauttia parista yksityistunnista, luksusta :)


Ei oma hattu xD

Tämä oli jostain syystä mielestäni aivan hulvaton juttu #vaintamkjutut

Kouluhommia

Joulukuu 2016

Joulukuun alku sujui viimeisiä kouluhommia hoitaen ja tentteihin lukien. Joulukuun 25. päivän tapahtumat varmaan muistan ikuisesti, sillä tipuin Sulon selästä, pahimmilla vammoilla, mitä olen koskaan saanut hevosen selästä maastoutuessa. Käden murtuminen oli aikamoinen shokki, en olekaan vahingoittumaton hevosten kanssa... Käsi leikattiin 29. joulukuuta ja loppuvuosi meni leikkauksesta toipuessa. Kaipuu Tampereelle oli aika kova! Alunperin piti viettää uuden vuoden aatto siellä, mutta Tampereelle pääsy siirtyi ainakin viikolla, ehkä jopa kahdella.

postaushaaste-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti