maanantai 9. toukokuuta 2016

Huhtikuun liikunnat

Olin melkein koko syksyn terveenä ja ehdin treenailla, kun muut sairastivat. Nyt keväällä onneni näköjään kääntyi, sillä olen ollut melkein joka kuukausi kipeänä, vaikka en poissa töistä sentään. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla tulin sairaaksi ja loppuviikosta lähti ääni ja yöunet kovan yskän takia. Yskä ei hellittänyt seuraavalla viikollakaan, mutta loppuviikosta livistin jo salille.

Ei olisi vissiin kannattanut, sillä viikolla kolme olin edelleen hiukan puolikuntoinen. Loppuviikosta olin jo pientä yskää lukuun ottamatta ihan terve ja lähdin talliporukan mukaan Turku-Tukholma risteilylle. Risteilyllä oli ihan huippua, mutta flunssahan sieltä tuli tuliaisena ja tällä kertaa sen verran kovana, että oli pakko jäädä töistäkin pois…

Ihanassa säässä risteilyllä (kuvassa myös serkkuni)


Huhtikuun viimeisen viikon vietin samaan tyyliin kuin ensimmäisenkin, kipeänä kotona. Samoissa tunnelmissa meni vappukin, paitsi että tallilla kävin moikkaamassa Suloa. :)


Sulo Muu  "vapputunnelmissa"Yllättävän paljon tuli silti liikuttua, vaikka olinkin koko kuukauden käytännössä kipeänä. Toisaalta ehkä olisi pitänyt levätä enemmän, että pääsisi tästä flunssasta jossain vaiheessa eroon. Ei vaan malta millään, varsinkin kun aurinko paistaa ja ulkona on niin kiva liikkua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti