maanantai 30. toukokuuta 2016

Harjapussin sisältö


Olin vanhanaikainen hevosihminen aina viime syksyyn asti. Meillä oli Sulon harjat laatikossa kotitallissa ja kun vielä treenasimme enemmän ja Sulo asui yksityistallilla harjat löytyivät vaalensinisestä harjaboxista.


Äitini oli nähnyt Kotimäellä käydessään harjapusseja ja innostui niistä :D Olin aluksi vastaan ja väitin, että harjapussi on turha muoti-ilmiö ja kyllä perus laatikko kelpaa. Äitini mielestä Sulolla piti olla kunnollinen harjapussi, kun kerran Sulo joutui kotoa muuttamaan.

No sitten aloin itsekin katsella netissä harjapusseja ja silmiini osui sopivan hintainen ja kokoinen (ja ennenkaikkea värinen) pussuka, joka päätyi ostoskoriini.

Uusimme Sulon harjoja myös viime syksynä. Pussiin pääsi kova harja, pehmeä harja, pääharja ja kumisuka. Äitini halusi myös ehdottomasti Sulolle tuon kuvan yläkulmassa olevan "kavioharjan", hyödyllinen kapistus tosiaan.  Näin Senkulla tuollaisen "magic brushin" ja vakuutuin sen toimivuudesta, joten Sulollekin piti ostaa sellainen (tosin kopio Horzelta). Kaviokoukkuja oli vielä syksyllä 4. Noh pääasia, että tuo Horzen iso harmaa koukku on pysynyt tallessa, sillä se on todella hyvä!Lisäksi Sulon harjapussista löytyvät kulloinkin käytössä olevat suojat, aloe vera -geeli hännän tyveen ja kesäisin ötökkämyrkkyä.

Sulo nautti vihreästä ruohosta ja auringonpaisteesta samalla kun harjailin sitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti