maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sulon varusteet

Sulo on saanut viimeisen vuoden aikana enemmän uusia vermeitä, kuin edeltävien seitsemän vuoden aikana yhteensä. Viimeisin ostokseni oli uudet suitset facebook-kirppikseltä. Löysin herran tyyliin sopivat blingit ja vielä x-full koossa! :D Kuolaimena kolmipalakuolain.


Satula ostettiin silloin seitsemisen vuotta sitten, Wintecin koulupenkki, jossa on todella mukava istua pidemmänkin maastoreissun ajan. Jalustinhihnat olivat ehtineet mennä aika huonoon kuntoon, joten ostin uudet premium nahkajalkkarit viime syksynä ;) Tälläkin hetkellä käytössä olevat jalustimet meillä on ollut varmaan sen 18 vuotta sitten :D Haaveissa on Freejumpit, niin kuin Senkulla!

Huopia ostettiin myös kaksi kappaletta viime syksynä, tämä punainen ja toinen kirkkaan keltainen.Sulon ruskeat Eskadronin suojatkin ovat sieltä seitsemän vuoden takaa, mutta olleet ns. paremmat kappaleet ja otettiin ne päivittäiseen käyttöön myöskin vasta viime syksynä. Nuo takasuojat ostin joskus hyvällä alennuksella Horse Showsta!

Eskadronit kuivumassa

On muuten vissi ero!

 Ostaessani Sulolle uuden sadeloimen viime syksynä sain kaupan päälle punaiset Horzen etusuojat. Menin sitten samalla kertaa ostamaan takasuojat, jotta setti olisi koossa. Otettiin nyt vaihteeksi Horzen suojat jalkaan, kun Eskadronit jäivät talliin kuivumaan.

Karvanlähtöaika jatkuu edelleen


Kuvissa mallina Sulon lisäksi serkkuni :DMuut hevoset vetelivät päivänokosia, kun Sulo joutui urheilemaan :D


Myös Sulo veteli nokosia ennen lenkkiä :)


Toukokuun lopussa on tarkoitus siirtää hevoset laitumelle, joten hiukan pitää päästä jo vihreälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti